Barbecue in het kasteelpark

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN !


Je kan al vanaf 11u30 tot 13u30 terecht in het kasteelpark voor een Barbecue. Inschrijving is verplicht, zie onderaan. Er zijn eveneens springkastelen voorzien voor de kinderen.


Kortom lekker en rustig eten in een unieke omgeving. Daarna zit u op de eerste rij om de Rochusommeganck te zien toekomen in het kasteelpark. 


Uiteraard zijn jullie ook welkom om rustig iets koel te komen drinken en ondertussen kunnen de kinderen zich uitleven op de springkastelen - TOEGANG GRATIS van 11u30 tot ....

 

Wat krijgt u te eten ?

Onze traiteur Benoit Guns verzorgt onze BBQ en al naargelang je keuze krijg je 3 of 2 stuks vlees per persoon,  3 stuks is 20 euro, 2 stuks is 16 euro.

 

Vleessoorten, keuze uit: (je keuze doorgeven bij de bestelling)

  • Bbq Worst
  • Balletjesbrochette
  • 3-pepersteak
  • gemarineerde kipbrochette
  • Berloumli Kaas (vegetarisch)
  • Groenteburger (vegetarisch)

 

Groentebuffet met brood, pasta- en aardappelsla:

Sla / tomaat / komkommer / vers geraspte worteltjes /rode bietensla / witte koolsla met honingmosterdvinaigrette en rozijntjes / pasta / aardappelsla / frans brood.

 

Huisgemaakte sauzen:

Mayonaise / Cocktail / Vinaigrette.


Voor de BBQ dien je je in te schrijven.  Voor al de rest niet.

Inschrijven doe je hieronder door het contactformulier in te vullen.  Je vermelt wat je bestelt en duid je vleeskeuze aan.


Betaling dient op voorhand, bij bestelling, te gebeuren op rekening BE73 7343 3914 6260 met vermelding van je naam (vanop het contactformulier) en dit ten laatste op 7 augustus op onze rekening.